Режисьорът на хитовата комедия „Завръщане“ Ники Илиев разказва за закона на завистта,

Лексиконът на Искра“ е в „лятна програмна схема“ и ви представя повторенията си . Този път можете да гледате момчето, което направи най-касовата и свежа българска кино комедия през 2019 – „Завръщане“ – Ники Илиев. Ники обяснява защо спазва всички предпазни мерки около Covid19 и защо е важно да се осъзнаем и да излезем малко по-различни от изолацията през изминалите три месеца.
Разговорът поема в интересни посоки – Ники разказва за светлата и тъмната ни страна, за Закона на завистта, за предизвикателството „изолация“, за спорта, в който той е много вдаден, за „слушането“ на книги и успеха, за Седемте смъртни гряха. А неговата изненада…, защото това е запазената марка на Искра, ни разсмива много – съпродуцент, актьор и приятел на Ники, Башар Рахал е повече от духовит, разпънат на път между LA, USA и София, България.
Можете да гледате режисьора, който създаде най-касовите и чаровни български комедии през последните години Ники Илиев в Лексиконът на Искра в YouTube. И не забравяйте да подкрепите Искра в нейната борба за свободна зона за артистите и интелектуалците, като се запишете (натискайки бутона Subscribe/Абониране), защото дори безплатното съдържание се произвежда от хора, които имат нужда от морална подкрепа!
Хареса ли Ви статията? Ако да, подкрепете нашата кауза за правозащитна журналистика