Майли Сайръс: чувствам се като 15-годишно момче в момичешко тяло

Споделете статията:

“Чувствам се като 15-годишно момче, уловено в капана на 22-годишно момиче”. Това каза певицата Майли Сайръс в интервю за женското месечно издание “Мари Клер”.

“Наистина, не ми пука особено да съм открита. Не остана какво да ме засегне, ако съм”, сподели тя, обсъждайки темата за тялото си. “Искате да ми хакнете имейла, за да намерите голите ми снимки? Просто ще ги покажа”, добави изпълнителката на Wrecking Ball.

Според нея има много сексизъм и ейджизъм (дискриминация към възрастните хора) в обществото.

Преди няколко месеца Сайръс говори за половата си идентичност и сексуалната си ориентация пред списание “Тайм”. “Не крия сексуалността си. Заради себе си не искам да се етикирам като нищо”, каза тогава тя и добави: “Обичаме да слагаме хората в категории, но това, което харесвам сексуално, не може да сложи етикет на мен като човек”.

Певицата подчерта, че иска да бъде преценявана заради нея самата, а не заради това с кого ходи. “Всъщност съм ОК да бъда сама. Мисля, че това е нещо, за което трябва повече да говорим: че може да си сам”, заяви тя и допълни: “Има периоди в живота ми, когато съм имала гаджета мъже или жени. И периоди, когато просто обичам да съм със себе си и не искам да давам част от себе си на никой друг.”

“Мисля, че това е нова свобода, особено за жените. Не знам дали майка ми е била способна да бъде на 22 и да се чувства сигурна да бъде сама. Но бъдещето ми не зависи от имането на партньор”, каза още Майли Сайръс.

Хареса ли Ви статията? Ако да, подкрепете нашата кауза за правозащитна журналистика

Споделете статията:
Avatar

Marginalia

Marginalia е интернет сайт за анализи, коментари и новини в областта на правата на човека. Пространство от съмишленици. И още.