RockSchool предоставя достъп до образование и самочувствие на незрящи деца

Споделете статията:

“Виждам чрез музика” стана победител в Промяната 2018/2019 – инициатива на Фондация “Reach 4 Change” и Нова Броудкастинг груп.

Проектът дава възможност на 20 незрящи ученика да получат пълна стипендия за 48 часа музикални урока по избор и над 80 часа индивидуални репетиции. Организаторите вярват, че с тази кампания ще се даде възможност на повече незрящи деца и младежи да заобичат музиката и да открият нов свят чрез нея. Единственото изискване е да се попълни кратка апликационна форма, за да стане ясна мотивацията защо искат да се посещават уроци в RockSchool.

От Проекта“Виждам чрез музика“ канят  желаещи да заповядат на 8 август, 18 часа – ден на отворените врати, където ще представят мисията си. Мястото e The Stage.

Стартът е  с лекцията на преподавател Панчо Карамански, който вече 10 години е dj, музикален продуцент и преподавател в сферата на неформалното образование в областта на музикалното продуциране и тон режисура.

След това гостите ще чуят  работилници за различни видове музикални инструменти /барабани, пиано, китара.

Хареса ли Ви статията? Ако да, подкрепете нашата кауза за правозащитна журналистика

Споделете статията:
Avatar

Marginalia

Marginalia е интернет сайт за анализи, коментари и новини в областта на правата на човека. Пространство от съмишленици. И още.