Подкрепа на равенството между половете е приоритет на Европейския съюз

Споделете статията:

Проектът @MyGenderRights предлага свободен достъп до иновативни образователни продукти за организации и центрове, работещи с млади мигранти както и образователни продукти за непридружени малолетни мигранти. Тези продукти включват освен традиционните модули за обучение и ръководства, видеа и други . Основен фокус в разработените продукти е повишаване на вниманието към равенството между половете.
https://mygenderrights.org/
Проектът се осъществява с подкрепата на Еразъм+. Промотирането на равенство между половете е приоритет на Европейския съюз като част от стратегията „Европа 2020“ за растеж и заетост.
My Gender Rights
Хареса ли Ви статията? Ако да, подкрепете нашата кауза за правозащитна журналистика

Споделете статията:
Avatar

Юлиана Методиева

Юлиана Методиева е журналист. Главен редактор на в. „1000 дни”. Съосновател на правозащитната организация БХК и главен редактор на нейното издание „Обектив” от 1994 до 2014 г. Автор на социологически изследвания, свързани с медийната свобода, антисемитизма, толерантността и малцинствата. Автор на 3 книги и десетки публикации в различни издания. Сценарист на документалния филм „Те, другите” (режисьор Ани Йотова). Основен спомоществовател на двутомното издание „Депортацията на евреите от Беломорска Тракия, Вардарска Македония и Пирот. 1943“ (автори Румен Аврамов, Надя Данова (2013).